Distinctivo Schoenpoetskisten

Wilt u schoenen poetsen in stijl? Dan zijn de Distinctivo schoenpoetskisten iets voor u. Deze prachtige schoenpoetskisten zijn van de allerhoogste kwaliteit en de meest luxe uitvoering in de wereld der schoenpoetskisten. Ze zijn verkrijgbaar in hoogglans wortelhout en in zwart pianolak. De strakke uitstraling is een ware lust voor het oog. De kisten worden geleverd met een zeer divers assortiment aan verzorgingsproducten. Uw nubuck, suède en leren schoenen kunnen hiermee in optima forma verzorgd worden. De verzorgingsproducten zijn voornamelijk afkomstig van Saphir Médaille d’Or. Dit toonaangevende Franse merk is een van de bepalende spelers op het gebied van luxe schoenverzorging. In vergelijking met andere merken kenmerkt Saphir zich door de samenstelling en bovenal door het resultaat. Pate de Luxe schoenwas en Pommadier crème van Saphir bestaan beide uit dierlijke oliën en bijenwas. Dit zorgt ervoor dat de was en crème vlot en goed opgenomen worden door het leer. Zo wordt het leer optimaal verzorgd en beschermd.

De Distinctivo schoenpoetskisten bevatten ook het Saphir Gommadin schoonmaakblokje dat heel goed is voor het verwijderen van oneffenheden en vlekken in suède. In combinatie met de Super Invulner beschermspray uiterst geschikt om uw schoenen terug in oorspronkelijke staat te brengen. Alle borstels uit de kisten zijn uitgerust met 100 procent paardenhaar, dit zorgt ervoor dat de schoenen veel meer glans krijgen.

De schoenpoetskisten zijn vergelijkbaar met Humidor kisten. Deze bewaarkisten zijn er om de sigaren in goede conditie te houden. De schoenpoetskisten zijn er om de schoenen weer in goede conditie te brengen én te houden.

Op dit moment  zijn twee limited editions uit de Distinctivo serie beschikbaar:

Schoenpoetskist Distinctivo Saphir

  • – Piano zwart
  • – 35x21x25cm
  • – Zeer uitgebreide schoenpoetsset
  • – € 445,00

Schoenpoetskist Grand Distinctivo

  • – Hoogglans wortelhout
  • – 31,5×27,5×36,5cm
  • – Zeer uitgebreide schoenpoetsset
  • – € 795,00

Deze fraaie en zeer luxe schoenpoetskisten zijn van de allerhoogste kwaliteit, hoogglans gelakt en afgewerkt met een messing sluitwerk. Met deze kisten poetst u uw schoenen pas echt in stijl.