Top 5 exclusieve mannencadeaus

Wil je je vriend een  exclusief cadeau geven of zoek je een gezamenlijk geschenk met een groep vrienden? Dan is de top 5 exclusieve mannencadeaus voor jou bedoeld. Hier onder een lijst met schitterende cadeaus:

1. Schoenpoetskist Saphir DeLuxe+

valet saphir deluxe+

Deze charmante Saphir DeLuxe+ schoenpoetskist is verkrijgbaar in kersenhout of notenhout en is van hoge kwaliteit. Uitgerust met een zeer uitgebreide luxe schoenpoetsset kunnen alle leren producten optimaal verzorgd worden. Zo blijven ze langer in perfecte conditie. Een absolute aanwinst voor de garderobe. (€ 235,00)

2. Edwin Jagger Plaza scheerset

4pcBMPM3st

3pcIVPM3sb

De Edwin Jagger Plaza scheerset is elegant en heel compleet. Verkrijgbaar in een sierlijke zwarte imitatiemarmer (€ 297,50) en in een prachtige ivoorkleurige variant (€ 242,50). Het mooie van deze scheersets is dat Gilette Mach3 mesjes hier perfect geschikt voor zijn. Naast de scheermes bestaat de set uit een scheerkwast met 100 procent dassenhaar van zeer goede kwaliteit (silvertip of super badger), een praktische scheerkwasthouder en bij de zwarte versie een mooie scheerkom.

3. Edwin Jagger Safety Razorset

S81M89L11

Deze 3-delige Edwin Jagger safety razor scheerset is zeer strak en bestaat uit een scheerkwast met dassenhaar van hoge kwaliteit, een safety razor scheermes en een schitterende houder. In deze houder kunnen de kwast en safety razor mooi opgehangen worden. De safety razor is een traditioneel scheermes met een chroom gelijnd ontwerp. De standaard DE safety razor mesjes zijn voor dit scheermes het best geschikt. De Edwin Jagger scheerkwast is klassiek en bestaat uit 100 procent dassenhaar. De kwast een chroom ontwerp evenals de safety razor. (€ 112,50)

4. Schoenpoetskist Saphir Kersenhout

kersenhout-saphir-1

Deze smaakvolle schoenpoetskist Saphir kersenhout is heel fraai en bevat een luxe schoenpoetsset. De binnen- en buitenkant is prachtig afgewerkt. Het geweldige van deze kist is dat alle producten goed en makkelijk op te bergen zijn in de betreffende houders zodat u niks kwijtraakt. (€ 92,50)

5. Schoenpoetskist Grand Distinctivo

grand-dst2

De Grand Distinctivo is de exclusiefste schoenpoetskist die voortkomt uit de Distinctivo lijn. Geleverd in hoogglans wortelhout en uitgerust met een heel uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten. Een luxere schoenpoetskist zult u zelden vinden. De kist is gemaakt van de allerhoogste kwaliteit, afgewerkt met schitterend messing sluitwerk en mooi hoogglans gelakt. Uw leren en suède producten kunnen met de Grand Distinctivo optimaal verzorgd worden en gaan zo langer mee en blijven in optimale staat. (€ 795,00)