In beeld: schoenen goed verzorgen

Veel mensen onderschatten het positieve effect dat het goed verzorgen van schoenen heeft op de levensduur. Wanneer leren en suède schoenen goed en zorgvuldig verzorgd worden, kunnen ze heel lang mee. Zo kunt u dus veel langer genieten van uw schoeisel dan u misschien dacht. Dit klinkt natuurlijk als muziek in de oren, want de aanschaf kan soms best prijzig zijn.

De video’s hieronder nemen u stap voor stap mee in het proces van het schoenenpoetsen. Voor een snelle korte poetsbeurt is het aan te raden de Light of Basic video te bekijken. Wilt u uw schoenen grondig schoonmaken dan is de video Royal voor u bedoeld. Voor suède schoenen kunt u de suède video’s bekijken. Daarnaast is er een aantal filmpjes die het gebruik van losse producten beschrijven.

Schoenpoetsen by SCS – Basic

Schoenpoetsen by SCS – Royal

Schoenpoetsen by SCS – Essential

Suede schoenen schoonmaken Saphir Médaille d’Or

Saphir Médaille d’Or Super Invulner

Schoenpoetsen – Spit shine, voor de ultieme glans

Aanbrengen Saphir Médaille d’Or Pommadier

Saphir lamswollen poetshandschoen

Saphir Pommadier randenborstel

Aanbrengen Saphir Médaille d’Or Renovateur

Saphir Renomat

Aanbrengen Saphir Médaille d’Or Pate de Luxe

“Kleine vlekken uit suede verwijderen met Saphir Médaille d’Or “

Hoe houd je een schoenpoetsdoek handig vast?

Suede schoenen schoonmaken Saphir Médaille d’Or

De video’s zijn ook te bekijken op de site van The ShoeCare-Shop, klik daarvoor hier.