Schoonmaken suède schoenen

Suède stappenplan

Vlekken op uw suède schoenen? Niet getreurd, met de juiste handelswijze worden uw schoenen weer zoals vanouds. Hieronder het stappenplan om suèdeschoenen schoon te maken. Elke stap wordt uitvoerig beschreven, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. Geen zin om alle stappen te lezen, bekijk dan gelijk het filmpje onderaan de post.

Schoenen schoonmaken met Gommadin blokje

Maak als eerste de vlekken op uw schoenen droog met een Gommadin blokje. Ook de wat sterkere vlekken kunt u hiermee aanpakken. Het blokje kan tijdens het borstelen wat afbrokkelen. Met een borstel kunt deze stukjes van de schoen wegvegen.

Omninettoyant Cleaner op de schoenen aanbrengen

Vervolgens brengt u de Omninettoyant Cleaner op de schoen aan. Meng de Omninettoyant met warm water en gebruik een borstel om het mengsel op de schoen te smeren en te borstelen. Het borstelen resulteert in een laag schuim. Geef de plaatsen met vlekken wat extra aandacht.

Weghalen /schoonmaken Omninettoyant Cleaner met borstel

Om het schuim van de schoen te halen maakt u de borstel steeds schoon in warm water. Met deze borstel maakt u de schoen vervolgens schuimvrij en schoonmaken.

De schoenen laten drogen tot ze niet meer vochtig zijn

Nu moeten de schoenen drogen zodat ze niet meer vochtig zijn. Na een nachtje slapen zijn de schoenen zeker droog.

Super Invulner spray aanbrengen op de schoenen

Nadat de schoenen droog zijn kunt u ze met Super Invulner spray inspuiten. Houd de spray 10 to 15 cm van de schoen tijdens het sprayen. Verstandig is om dit buiten te doen vanwege de indringende lucht die vrij komt.

De schoenen opborstelen met suèdeborstel

Als de spray is opgedroogd borstel dan de schoenen met een suèdeborstel op.

 

Suede schoenen schoonmaken Saphir Médaille d’Or