Top 5 mannencadeaus onder € 50

Iedereen kent ‘t wel. Het vinden van een leuk mannencadeau voor je vader, broer of vriend is niet altijd even makkelijk. Ze hebben geen lijstje opgegeven of vinden eigenlijk alles wel prima. Bij vrouwen komt dit niet of nauwelijks voor, zij hebben vaak genoeg wensen en laten dit maar al te graag weten. U hoeft niet langer te piekeren en te zoeken. Hier onder een lijst met de top 5 mannencadeaus voor elke man:

1. Cederhouten schoenspanners

sir beecs spanners 1

Sir Beecs cederhouten schoenspanners in luxe uitvoering houden uw schoenen in perfecte conditie. Ze zijn zo in te stellen dat ze naadloos aansluiten in de schoen. De vorm blijft daardoor heel goed en dit voorkomt slijtage en het ontstaan van kreukels. De spanners bestaan uit 100 procent onbehandeld cederhout. Hierdoor wordt vocht direct uit de schoen opgenomen. Zo blijft het leer in optimale conditie. De geur van de cederhouten schoenspanners is bovendien heerlijk en de schoenen nemen deze lekkere geur over. (€ 23,50 per paar)

2. Schoenpoetskist met SCS schoenpoetsset

DD-kist-SCS set

Deze schoenpoetskist met SCS schoenpoetsset is de ideale basis voor het poetsen van schoenen. Hij is gemaakt van ongelakt Okoumé en uitgerust met een schuifdeksel. Daarnaast is de kist afgewerkt met het Distinctly Different logo. Met de bijbehorende schoenpoetsset kunt u uw schoenen goed verzorgen. Een perfect cadeau voor schoenverzorging beginners. (€ 37,50)

3. SC cadeauset met scheerkwast en scheercrème

TOBS cream + Erbe kwast

Uiterst geschikt voor liefhebbers van nat scheren en daarnaast perfect als startersset. De SC cadeauset bestaat uit een Taylor of Old Bond Street scheercrème en een scheerkwast van Erbe met 100 procent dassenhaar. Dit dassenhaar voelt heerlijk zacht op de huid en zorgt met veel schuim voor de ultieme scheerbeurt. (€ 39,95)

4. Schoenverzorging startersset DeLuxe

startersset_saphir deluxe az

De startersset DeLuxe is zeer uitgebreid en heel goed voor het onderhoud van uw schoenen. In deze set zit alles wat nodig is voor de juiste verzorging en onderhoud voor uw schoenen. We hebben ‘t hier dan over cederhouten schoenspanners, Pommadier schoencrème met o.a. dierlijke oliën en bijenwas en Pate de Lux schoenwas bestaande uit zeven verschillende soorten zoals planten, dieren en mineralen. Maar de set bevat ook twee borstels met 100 procent paardenhaar, een mooie cederhouten schoenlepel en een schoenenzak. (€ 47,95)

5. Cadeauset Pommadier of Edwin Jagger cadeauset met safety razor

Op de gedeeld vijfde plaats twee mooie cadeaus want we konden gewoon niet kiezen.

GS pommadier set - neutraal

 

GS12SCAVT

Als eerste de Pommadier cadeauset wordt geleverd in een mooie geschenkdoos en bestaat uit luxe borstels, een luxe uitpoetsdoek, Pommadier schoencrème en een schoenenzak waar de set makkelijk in op te bergen is. (€ 25,00)

En als tweede de Edwin Jagger cadeauset met safety razor is een chique cadeau en ideaal voor mannen die van nat scheren houden. Met een zwart traditionele safety razor en scheercrème tevens van Edwin Jagger. Het scheren wordt zo heel comfortabel en het resultaat verbazingwekkend goed met een zachte en frisse huid. (€ 34,00)