Victoria’s Secret Fashion Show

Gister was het eindelijk zover: de Victoria’s Secret Fashion Show 2013 werd uitgezonden op CBS. Elk jaar brengt het de man weer enorme vreugde om de prachtige dames te zien schitteren in de geweldige entourage. Ook deze keer is de Victoria’s Secret Fashion Show Nederlands getint met natuurlijk in de hoofdrol Doutzen Kroes. Als een van de acht angels is zij ook dit jaar een van de ‘leading ladies’. Daar zijn we best een beetje trots op.

Doutzen Kroes - Victoria's Secret Show 2013

De Victoria’s Secret Fashion Show is anders dan andere modeshows. Filmsterren en beroemdheden over de hele wereld willen graag bij de show aanwezig zijn. De show wordt geflankeerd door diverse topartiesten. Iedere Victoria’s Secret Fashion Show is waar spektakel.

Bekijk hieronder de hele show: