Dry Shoes

Als het regent of sneeuwt is het altijd maar weer de vraag hoe nat je op kantoor verschijnt. Met een regenoutfit kom je een heel eind, alleen die schoenen dat is wel een probleem. Het lukt het water of de modder altijd om zich op de meest onmogelijke plaatsen te nestelen. Heel vervelend en hier is niet echt iets te doen denken veel mensen. Niets is minder waar, COVY’S brengen uitkomst.
COVY’S, zijn covers voor je schoenen. Je trekt ze daadwerkelijk over je schoenen heen. Het design is simpel en modieus dus voor elke kleding outfit geschikt. Of je nou een pak aan hebt of je bent casual gekleed het kan allemaal. COVY’S zijn 100 % waterproof dus je hebt altijd droge voeten. De speciale zolen zorgen voor meer grip bij gladheid. Het fijne is dat ze makkelijk op bergen zijn in je auto, op kantoor of in je koffer. Wanneer er een donkere wolk in zicht is zijn de COVY’S altijd bij de hand.