Top 5 cadeaus voor Sinterklaas

Sinterklaas cadeautjes bedenken voor een man blijkt nog weleens lastig. Dat dachten we iets makkelijker voor je te maken. Hierbij onze top 5 leuke cadeaus voor 5 december.

1) SCS Giftset

Op nummer één deze schoenpoets cadeauset. Je krijgt een luxe borstelset, twee potjes Crème de Luxe schoencrème en een katoenen SCS schoenpoetsdoek om de schoenen na het poetsen een mooie glans te geven. Het ideale setje voor schoenen! Voor keuze uit meer schoenverzorging cadeauset, kijk je hier.

2) Schoenspanners

Op nummer twee staat deze Sir Beecs cederhouten schoenspanners. Deze schoenspanners zijn het ideale geschenk voor in de schoen. Het gebruik van cederhouten schoenspanners verlengt het leven van schoenen, daarnaast ogen deze schoenspanners van Sir Beecs oog nog eens heel mooi.

3) Edwin Jagger scheerset
Op drie, de luxe scheersets van Edwin Jagger. De prachtige producten van Edwin Jagger maken scheren een heerlijke ervaring. Dit Engelse merk onderscheidt zich door de hoge kwaliteit en het mooie design. De verschillende cadeausets zijn ideaal om kennis te maken met de Edwin Jagger producten.


4) Schoenpoetskist Notenhout Saphir
Als Sinterklaas op zoek is naar een iets groters dan is de nummer 4 van deze lijst het perfecte cadeau. Deze luxe schoenpoetskist is prachtig afgewerkt met notenhout. Verder wordt hij geleverd met een Saphir Médaille d’Or schoenpoetsset met zowel Pommadier schoencrème als Pate de Luxe schoenwas. Nog steeds wat aan de kleine kant? Bekijk dan de rest van de schoenpoetskisten, je kan nog wel even door…


5) Giftset Saphir Mini

En de top 5 wordt afgesloten door deze Saphir cadeauset. Ook dit is een ideaal beginnerssetje. De bestaat uit een Pommadier insmeerborstel, een Saphir Médaille d’Or uitpoetsborstel van exotisch hout, een Saphir schoenpoetsdoek en de wereldberoemde Pommadier schoencrème. Een betere verzorging kan een schoen zich niet wensen!