Top 5 schoenenmerken

Niet alleen de vrouw maar ook de man wil er vandaag de dag verzorgd uitzien. Kleren mogen de man dan wel maken, maar schoenen vertellen ook veel. We hebben een lijst gemaakt met in het oog springend schitterend schoeisel. Hierbij onze top 5 schoenmerken.

1) Santoni
Op nummer één Santoni. Italiaanse handgemaakte schoenen die zich kenmerken door kwaliteit, het nastreven van perfectie, vakmanschap en creativiteit. Deze elementen hebben het ambacht gevormd tot een kunstvorm. Fabuleuze schoenen, echt een ware lust voor het oog.

Santoni 5 Santoni 4

2) Magnanni
Op nummer twee Magnanni. Dit Spaanse merk maakt al 60 jaar prachtige handgemaakte schoenen en karakteriseert zich door traditionele technieken te hanteren in het productieproces. Het leer dat gebruikt wordt is van zeer hoge kwaliteit en komt enkel en alleen uit Frankrijk, Italië en Spanje. Werkelijk fantastisch mooie schoenen.

 Magnanni 2aMagnanni 2b

3) Crockett & Jones
Nummer 3 Crockett & Jones. Dit typisch Engelse merk stamt uit 1879 en vindt haar origine in de plaats Northampton. Al heeft het productieproces zich sterk ontwikkeld, het maken van kwaliteitsschoenen blijft zeer arbeidsintensief en vereist geschoolde vakmensen. Zeer mooie en kwalitatief goede schoenen.

 Crockett & Jones 2aCrockett & Jones 2b

4) Loake
Op de vierde plek staat Loake. Deze premium schoenen van Loake volgt de authentieke maakwijze van de Loake fabriek zoals deze 130 jaar geleden bedacht is. Door gebruik te maken van de originele technieken en de meest fijne materialen maakt deze schoenen het soort kwaliteitschoen waar veel schoenmakers naar streven. Loake 1880 schoenen zijn een goed voorbeeld van het fijnste Goodyear welted schoeisel verkrijgbaar. Elk paar komt uit de Loake Northamptonshire fabriek in Engeland.

strand

aldwych

5) Edward Green
Op plaats vijf Edward Green. In 1890 begon Edward Green eveneens in de plaats Northampton in Engeland met het produceren van mannenschoenen. Hij kreeg al snel een zeer goede reputatie in het maken van (in het Engels klinkt het zoveel mooier): ‘The finest shoes in England for the discerning few’. Dit vloeit voort uit het vakmanschap van zijn ambacht en zijn absolute geloof in uitmuntendheid. Het fantastische resultaat is meer dan te zien.

Edward Green

P.S.
Om de kwaliteit en de duurzaamheid te waarborgen is het van belang uw schoenen uiterst goed te verzorgen. Het gebruik van cederhouten schoenspanners zorgt ervoor dat de vorm in perfecte staat blijft. Verzorg uw schoeisel goed met de mooie producten van Saphir Médaille d’Or.